BALIKESİR / EDREMİT - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Technology Bridge: A Bridge to the World of Artificial Intelligence for Students

Teknoloji Köprüsü projesi; 11-16 yaş arası öğrencilere temel yapay zeka kavramlarını keşfetme ve öğrenme fırsatı sunan, eğitim içerikli bir eTwinning projesi ve öğrenme macerasıdır. Bu proje, öğrencilerin basit ve eğlenceli araçlar kullanarak kodlamayı ve yapay zekayı anlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Öğrencilere teknolojiyi eğlenceli bir şekilde öğretme ve günlük sorunlarına teknolojiyi kullanarak çözüm sunma becerisi kazandıracaktır. Öğrencilerimizi geleceğin teknoloji okuryazarı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bir diğer hedefimiz ise onların merakını uyandırmak ve onlara yapay zeka dünyasının kapılarını açmak olacak. Öğrenciler belirlenen etkinlikleri belirli bir ay içerisinde gerçekleştirip sunarak öğrendiklerini pekiştirecek, böylece hem bireysel gelişimleri hem de takım çalışması becerileri artacak. "Teknoloji Köprüsü" genç beyinlerin geleceğin teknoloji haritasında önemli rol oynamasına yardımcı olacak eğitici bir maceradır."

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 12:59 - Görüntülenme: 26