BALIKESİR / EDREMİT - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Ock

2023-2024 Eğitim Yılı 1. Dönemi’ni tamamladık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla okulumuz öğrencileri arasında "Enerji tasarrufunu ekonomi için yapalım & enerji tasarrufunu doğa için yapalım" konulu münazara etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen uygulama ile bu yıl ilk kez Okullarda Karne Öncesi “Etkinlik Haftası” başlatılmıştır.

Bu uygulama kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte  keyifli ve öğretici bir hafta geçirmek amacıyla okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz.

Sportif etkinlik ve çalışmalar

Zeka oyunları Turnuvaları

Sınıflar arası münazara etkinlikleri

Sınıflar arası Bilgi Yarışmaları

Eğlenceli ders etkinlikleri

Okulumuzda Karne Öncesi “Etkinlik Haftası”  1. Gün Etkinlikleri ️️

Dönem Sonu Etkinlikleri Kapsamında okulumuzda sportif etkinlikler ve sınıflar arası zeka oyunları turnuvası gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aysun Genckardeşler'e, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ersin Acar'a teşekkür ederiz.

Etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecektir.

Ock

8/A sınıfı öğrencimiz Muhammed Hasan Yeşilay Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması'nda ve 7/B sınıfı öğrencimiz İsmail Kaygısız Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında okulumuzu en güzel şekilde temsil etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder ve emekleri için Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz Mehmet Yusuf SARUHAN ve Müdür Yardımcımız  Akın ÖZBAKIR'a teşekkür ederiz.

Ock

İlçemizde düzenlenen "Adalet ve İnsan Hakları" konulu Şiir Yarışmasinda okulumuz 8/B sınıfı öğrencilerinden İdil Koç 1., Komposizyon yarışmasında Zeynep ASLANTOSUN 1. ve Hanife YILDIZ 2. olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencilerimizi, tebrik eder, onlara desteklerini esirgemeyen Türkçe Öğretmenlerimiz Pakize TEMİZKALP ve Emire BAĞLAMA'ya teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen programda öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ara

Dilimizin zenginliği projesi ile ilgili sözlük tasarlama yarışması için öğrencilerimizin yapmış olduğu sözlükler.

Ara

Edremit İlçe Müftülüğünden gelen görevliler tarafından öğrencilerimize Adalet konulu bilgilendirilme yapıldı.

Ara

Kıymetli öğrencimiz Ümmü Gülsüm Bedir Kuran-I Kerim Güzel Okuma Yarışması'nda bizi güzel okuyuşuyla temsil etti 90 puanla 24 kişi arasından 8. oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Emekleri için Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimizi Şeyma Mesten'e ve Kur'an-ı Kerim öğretmenimiz Perihan Özüdoğru'ya teşekkür ederiz.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında okulumuzda Adalet ve İnsan Hakları ile ilgili ve Çocuk Hakları konularında etkinlikler yapılmaktadır.

Ara

Ögrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz Mehmet Yusuf SARUHAN  eşliğinde ilçemizde bulunan Atatürk Kültür Evini ziyaret etti. Ziyaretimizde bizlere rehberlik eden görevli Mehmet Ali beye teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz Mehmet Yusuf SARUHAN eşliğinde mahallemizde bulunan Halil İbrahim Camiini ziyaret etti. Cami İmam Hatibi Mevlüt Çetinkoz öğrencilerimizin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek cami ve bölümleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Ara

4-10 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenen "Hour of Code - Kodlama Saati" Etkinlikleri kapsamında okulumuzda yapay zeka ile yaratıcılık teması üzerinden çalışmalarımızı gerçekleştirdik.